Ring til os på telefon:

Michael Knudsen : 40 45 37 88

Anders Jørgensen : 24 41 71 53

Michael Knudsen i Ringe, DK på Houzz

Papiruldsisolering – billig pris på papirisolering i Odense, Svendborg, Fyn og Langeland

Leder du efter et professionelt firma til isolering med papiruld på Fyn? Hos AM Totalbyg Ringe ApS på Sydfyn tilbyder vi diverse opgaver inden for papiruldsisolering og isolering med glasuld fra Knauf.

Længere nede kan du se en oversigt over nogle af de fordele der er ved at benytte papiruld.

Vi arbejder med papirisolering i Odense, Svendborg, Ringe, Faaborg samt på resten af Fyn. Derudover arbejder vi også på hele Langeland og Tåsinge.

Om vores papirisolering i Odense og resten af Fyn og Langeland

Hvis man har fulgt lidt med i markedet igennem de senere år, vil man uden tvivl være stødt på ordet papiruld eller papirisolering.

Papiruld er et produkt som typisk produceres af brugte aviser, hvilket er medvirkende til, at papiruld et et forholdsvis grønt / CO2 venligt materiale. Papiruld er et udmærket alternativ til den ellers mere almindeligt kendte stenuld eller glasuld.

De brugte aviser bliver revet til granulat (små stykker eller flager) hvorefter papirulden bliver tilsat forskellige mineralske salte, som virker brandhæmmende og svampehæmmende.

Fordele ved papiruld

Papiruld har flere forskellige fordele. Nedenfor kan du se en oversigt over nogle af de største fordele ved at benytte papiruldsisolering.

  • Produktionen af papiruld er væsentligt mindre miljøskadende end produktionen af de ældre og mere almindelig kendte alternativer.
  • Grundet det faktum at materialet blæses ind i hulmuren eller ud på loftet, pakker det sig tæt ind til eventuelle ”forhindringer” (eksempelvis rør, bjælker, spær mm.)
  • Papirisolering har en meget høj isoleringsevne, og giver samtidig også en yderst effektiv lydisolering (ved eksempelvis isolering af etageadskillelse).
  • Det holder huset varmt om vinteren, og koldt om sommeren.
  • Papirisolering klør ikke
  • Nyere undersøgelse viser, at du i nogle tilfælde vil kunne undvære dampspærre i loftet, hvis du benytter papiruldsisolering.
  • Der kan i mange tilfælde være op til mange tusinde kroner om året at pare på varmeregningen

Her kan du med fordel benytte papirisolering

AM Totalbyg Ringe ApS arbejder overalt på Fyn og Langeland. Nedenfor kan du se nogle af de steder i huset, hvor du med fordel typisk vil kunne benytte papiruldsisolering.

Kontakt AM Totalbyg Ringe ApS om papiruldsisolering på Fyn eller Langeland

Hvis du ønsker at vide mere om de mange forskellige områder vi arbejder inden for, eller hvis du har spørgsmål til priser eller andet, er du naturligvis altid velkommen til at ringe til os på tlf. 40 45 37 88 eller på tlf. 21 41 71 53. Du kan også skrive en mail fra vores kontaktformular her.

Hvis du ønsker at se billeder fra nogle af vores tidligere projekter, kan du også gøre dette i vores galleri her.

Vi arbejder med isolering på hele Fyn bl.a. Odense, Svendborg, Ringe og Faaborg samt på Langeland og Tåsinge

AM Totalbyg Ringe ApS

Rudmevej 32B

5750 Ringe​, Fyn

Tlf.: 40 45 37 88 / 24 41 71 53

E-mail: amtotalbyg@mail.dk 

CVR: 32275427