Isolering af loft – effektiv loftisolering i Odense, Ringe og Fyn

Er du i gang med et nybyggeri på Fyn, og skal du have udført loftisolering? Har du et ældre hus, og ønsker du efterisolering af loftet?​

​Hos AM Totalbyg Ringe ApS på Sydfyn er vi eksperter i både isolering- og efterisolering af loft. Vi arbejder primært med materialerne Knauf glasuld.

Vi udfører loftisolering overalt på Fyn, og har bl.a. mange kunder i Odense, Ringe, Faaborg og resten af Midt- og Sydfyn.​

200 mm

205,-​ pr. m2

250 mm

230,-​ pr. m2

300 mm

255,-​ pr. m2

Priser på 200 mm, 250 mm, og 300 mm efterisolering af loft er inkl. moms, gangbro, vindstop og skot omkring loftslem (ekslusiv loftslem/-trappe).  Ydermere kan du naturligvis også benytte håndværkerfradraget på arbejdslønnen.

Vi er eksperter i loftisolering i Odense og Fyn

​Når du er i gang med en stor og gennemgribende totalrenovering eller et nybyggeri, ved du sikkert også, hvor vigtigt det er at have fokus på de stadigt stigende energikrav. Der kan nemlig være rigtig mange penge at spare på varmeregningen årligt med en god loftisolering.

Samtidig med gode besparelser kan du også, med en god loftisolering, mindske lyde fra blæst, regn og andre lydgener, da loftisolering også virker lydisolerende.

I ældre huse er der typisk kun isoleret med op til 100 mm., hvor man i dag anbefaler efterisolering af loftet på omkring 350 mm., og ved nybyggeri op til 400-500 mm.

Hvis du får udført en termografering, kan du typisk hurtigt se, om en loftisolering vil være en god idé.

Alternativt kan du f.eks. også om vinteren, hvis loftet er meget dårligt isoleret, se det ved at sammenligne hvor hurtigt sneen på dit tag smelter, i forhold til naboerne i området.

Lydisolering af loft med glasuld

​Hvis du skal have udført en effektiv lydisolering af loftet, er Knauf glasuld det oplagte valg. Grunden til at netop Knauf glasuld er yderst effektivt til lydisolering af loftet er, at det blæses ud på loftet med granulat. Dette bevirker, at det pakker sig helt tæt til alle rør, spær, lægter og andre ”forhindringer”, ligesom det også pakker sig i eventuelle sprækker og revner på loftet.

Resultatet af dette bevirker er, at granuleret glasuld giver væsentligt færre kuldebroer end f.eks. isoleringsmåtter.

Kontakt AM Totalbyg Ringe ApS på Fyn

Hvis du ønsker at vide mere om vores arbejde, eller hvis du ønsker en god og billig pris på dit næste projekt, kan du kontakte os på vores mail her.

Du kan også ringe til Anders på tlf. 24 41 71 53 eller til Michael på tlf. 40 45 37 88.

Hvis du ønsker at se billeder fra nogle af vores mange tidligere projekter, kan du også gøre dette i vores galleri her.

Vi udfører isolering af loft i Odense Ringe, Faaborg og på resten af Fyn

AM Totalbyg Ringe ApS har mange års erfaring. Vi bestræber os altid på at yde den bedste og korrekte rådgivning.

Kontaktoplysninger

AM Totalbyg Ringe ApS

Langagergyden 18, 5792 Årslev, Fyn

​Telefon:​ 40 45 37 88 / 24 41 71 53

E-mail: amtotalbyg@gmail.com