Tagrenovering og tagreparation i Odense og Fyn

Har dit tag set bedre dage? Er det utæt, og kunne du godt bruge en professionel tagreparation? Uanset om du skal bruge et helt nyt tag, eller opgaven kan klares med en mindre tagrenovering, kan vi hos AM Totalbyg Ringe ApS på Fyn hjælpe dig.

Vi har siden 2006 arbejdet med både nyt tag og tagrenovering i Odense, Ringe og mange andre steder på Midtfyn og Sydfyn.

Professionelt tageftersyn, tagreparation og tagrenovering på Fyn

En tagreparation eller en tagrenovering, kan være den rette løsning for dig, som ønsker at taget skal være tæt igen, men som ikke ønsker at bruge for mange penge på det.

Først foretager vi et tageftersyn. Tageftersynet giver os et overblik over den generelle stand, og dermed også et overblik over, omfanget af en eventuel tagreparation.

Vi tjekker både standen af undertaget, isoleringen, stenene, eventuelle mellemrum imellem stenene, standen af skråvinduer, samt eventuelle kviste og andre vigtige elementer.

Når vi har gennemgået alt fra A-Z, kan vi give vores bud på, om en reparation kan betale sig, eller om det vil være mere rentabelt med et helt nyt. Uanset hvilken løsning du ender med, kan vi altid lave en yderst konkurrencedygtig og billig pris på projektet.​

Kontakt os hos AM Totalbyg Ringe ApS

Hvis du ønsker at se billeder fra nogle af vores mange tidligere projekter i Odense og andre steder på Fyn, kan du klikke ind i vores galleri her.

Hvis vi har fanget din interesse, og du er interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, kan du altid ringe til Michael på tlf. 40 45 37 88 eller Anders på tlf. 24 41 71 53.

Du er også velkommen til at skrive os en mail på vores kontaktformular her. Vi står klar til at rådgive dig om dit projekt, så du ender op med det bedste resultat.

Vi arbejder med tagrenovering på hele Fyn, bl.a. ofte lokalt i Ringe og Faaborg

AM Totalbyg Ringe ApS har mange års erfaring. Vi bestræber os altid på at yde den bedste og korrekte rådgivning.

Kontaktoplysninger

AM Totalbyg Ringe ApS

Granlyvej 14, 5750 Ringe​, Fyn

​Telefon:​ 40 45 37 88 / 24 41 71 53

E-mail: amtotalbyg@mail.dk