Støbning af fundament og betongulv i Odense og på hele Fyn

Hos AM Totalbyg Ringe ApS har vi mange års erfaring med støbning af fundamenter i- og omkring Odense, Ringe og andre steder på Fyn.

Er du ved at bygge nyt, -om eller til, står vi klar til at hjælpe dig med at realisere dit projekt fra tegnebræt til virkelighed. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan og i hvilket? vi kan hjælpe dig ifm. støbning af fundament, betongulv eller sokkel.

Rand-, stribe- eller punktfundament?

Der er stort set ikke to byggeprojekter, der er ens, og selve støbningen af fundamentet kan gøres på flere måder. Uanset om du har brug for hjælp til støbning af et rand-, stribe- eller punktfundament, står vores dygtige håndværkere til rådighed med gode råd og vejledning ift. alt fra opbygning af fundament / terrændæk til armering, så dit byggeprojekt kommer sikkert og stabilt i mål. Vi tager naturligvis altid højde for såvel budget som for alle væsentlige forhold som fx den frostfri dybde og korrekt brug af omfangsdræn.

Betongulv og støbning af fundament til konkurrencedygtige priser

For langt de fleste boligejere og nybyggere spiller budgettet en afgørende rolle, og det har vi selvfølgelig respekt for. Sidder du med spørgsmål såsom ”hvad koster det at støbe et fundament?”, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på sokkelstøbning eller betonarbejde på Fyn, hører vi gerne fra dig. Vi ligger stor vægt på grundig rådgivning forud for alle projekter – det sikrer, at vi sammen finder den helt rigtige løsning til dit projekt til en god og konkurrencedygtig pris.

Vi har igennem årene hjulpet både privat- og erhvervskunder med støbning af sokkel, gulv og fundament til bl.a.:

Vi har således mange års erfaring med både store og små projekter, og vi kan med sikkerhed varetage din opgave og levere et tilfredsstillende resultat. Ovenstående er blot et mindre udsnit af de byggeprojekter, vi har bag os, så er du i tvivl om, hvorvidt vi har erfaring med din opgavetype, er du altid velkommen til at kontakte os.

Understøbning af sokkel og fundament i Odense resten af Fyn

Ønsker du sparring og rådgivning ift. understøbning af sokkel eller fundament og professionel hjælp hertil, skal du ikke tøve med at kontakte os. I AM Totalbyg Ringe ApS er vi specialister i sokkelstøbning, og vi kan desuden også hjælpe og vejlede med opgaver indenfor svumning af sokkel, valg af sokkelsten og –puds samt reparation og pudsning af sokkel på Fyn.

Har du brug for et tilbud på dit byggeprojekt, kan du kontakte os på vores mail amtotalbyg@mail.dk eller på telefon 40 45 37 88 – så giver vi gerne et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig.​​

AM Totalbyg Ringe ApS har mange års erfaring. Vi bestræber os altid på at yde den bedste og korrekte rådgivning.

Kontaktoplysninger

AM Totalbyg Ringe ApS

Langagergyden 18, 5792 Årslev, Fyn

​Telefon:​ 40 45 37 88 / 24 41 71 53

E-mail: amtotalbyg@gmail.com