Om AM Totalbyg Ringe ApS

Virksomheden, der etableres i december 2006, er specialiseret i opførelse af fuldmurede huse fra grunden.

AM Totalbyg tegnes af samarbejdspartnerne          

Anders Jørgensen og Michael Knudsen.

Begge har stor brancheerfaring. Vi har hver i sær arbejdet i byggebranchen i mere end 20 år.

​Fra weekendprojekt til levevej

Vi har kendt hinanden i om kring 18 år, og de sidste 10 har vi været samarbejdende direktører i AM Totalbyg, uden det er gået ud over venskabet. Vores samarbejde startede, da vi opførte et hus til Anders som weekendprojekt.

Vi opdagede ved den lejlighed, at der var stor overensstemmelse i måden, vi i professionel byggesammenhæng tænker og prioriterer på.

Der måtte simpelthen være basis for at danne et firma og gøre byggeaktiviteterne til vores levevej.

AM Totalbygs husbyggerier afvikles som totalentrepriser og appellerer først og fremmest til privatkunder.Et af vores særkender er, at vi gør meget for at realisere folks ønsker og drømme. Vi flytter gerne rundt på væggene, hvis det er det, der skal til.

Alt håndarbejdet udføres, som skulle vi selv bo i huset. Nye tegninger udarbejdes fra projekt til projekt, og her har vi et velfungerende samarbejde med Per Frydkjærs tegnestue fra Odense. Vi varetager styringen af hele et projektforløb –lige fra planlægningsfasen til det nøglefærdige hus står indflytningsklart.

AM Totalbyg kan andet end at bygge nyt. Vores udgangspunkt er, at vi kan alt, og herfra vuderer vi så de enkelte opgaver. Vi påtager os kun dem, vi kan stå 100% inde for. Et grundprincip i vores måde at drive forretning på er, at kunderne skal kunne stole på, at vi altid melder klart ud.

Typemæssigt er der stor spredning i vores aktiviteter. Blandt andet støber vi sokler og gulve som underleverandør. Parallelt hermed har vi ombygning og renovering af villaer og erhvervsejendomme på programmet.

Vi løser byggeopgaver af enhver art – små som store.​

Dokumenter

AM Totalbyg Ringe ApS har mange års erfaring. Vi bestræber os altid på at yde den bedste og korrekte rådgivning.

Kontaktoplysninger

AM Totalbyg Ringe ApS

Langagergyden 18, 5792 Årslev, Fyn

​Telefon:​ 40 45 37 88 / 24 41 71 53

E-mail: amtotalbyg@gmail.com