Ny dobbelt carport og ny garage i Odense og hele Fyn

Skal du have opført en færdig ny garage eller en ny carport i Odense eller et andet sted på Fyn? Skal det være en flot, solid muret garage eller en pæn og funktionel dobbelt carport med redskabsrum?

Hvad enten du skal have lavet den ene eller den anden løsning, kan vi hos AM Totalbyg Ringe ApS stå for projektet. Vi har igennem mere end 10 år arbejdet med tømrer, murer og entreprenør projekter i Odense og overalt på Fyn. Vi har bl.a. mange kunder i Ringe og resten af Midt- og Sydfyn.

Ny, billig enkelt- eller dobbelt carport med redskabsrum

Pas godt på din bil med en professionel carport i høj kvalitet. En ordenligt bygget carport med et godt solidt tag, kan beskytte din bil mod direkte vind og vejr (f.eks. buler fra hagl eller nedfaldne grene og blade som kan ridse lakken).

Uanset om du har brug for en enkelt carport, eller en stor dobbelt carport med redskabsrum, er det os du skal benytte.

Vi kan, ud fra vores mange tidligere projekter, give dig den bedste rådgivning om materialevalg, størrelse, anvendelighed og meget andet.​

Ny flot muret garage i Odense og på hele Fyn

Hvis valget er faldet på en ny muret garage, er vi hos AM Totalbyg Ringe ApS også den rette samarbejdspartner.

Vi har opført mange nybyggerier på Fyn med dertilhørende muret garage, og kan derfor også både give dig god inspiration og kyndig rådgivning omkring f.eks. valg af mursten, vinduer og døre, elektriske og manuelle garageporte og meget andet.

Du kan bl.a. se billeder fra byggeri af ny garage i Odense og andre steder på Fyn i vores galleri her.

Kontakt AM Totalbyg Ringe ApS på Sydfyn

Hvis du ønsker mere information om vores arbejde, eller hvis du ønsker at få regnet en pris på en billig carport eller garage, kan du kontakte Anders på tlf. 24 41 71 53 eller Michael på tlf. 40 45 37 88. Du er naturligvis også altid velkommen til at skrive os en mail fra vores kontaktformular her.

Vi har udført projekter i Odense, Ringe og mange andre steder på Fyn

AM Totalbyg Ringe ApS har mange års erfaring. Vi bestræber os altid på at yde den bedste og korrekte rådgivning.

Kontaktoplysninger

AM Totalbyg Ringe ApS

Langagergyden 18, 5792 Årslev, Fyn

​Telefon:​ 40 45 37 88 / 24 41 71 53

E-mail: amtotalbyg@gmail.com