Billige nye tagrender – udskiftning og montering af tagrender i Odense og hele Fyn

Skal du have nye tagrender? Hos AM Totalbyg Ringe ApS på Sydfyn tilbyder vi opsætning og montering af tagrender i Odense og overalt på Fyn.

Vi har mange års erfaring inden for området, og arbejder bl.a. med zink- og aluzinktagrender, galvaniserede ståltagrender, kobbertagrender samt selvfølgelig PVC plasttagrender for kunder i Odense, Ringe, Faaborg samt på det meste af Sydfyn og Midtfyn.

Fordele ved montering af nye zinktagrender og aluzinktagrender

En af de store fordele ved montering af zinktagrender og aluzinktagreder er bl.a., at de typisk er lavet med et yderst smart og nemt samlesystem, som gør det muligt at lave samlinger til ekstra længder samt nedløbsrør uden nogen former for lodning.

Produkter i zink og aluzink kan fås i diverse længder og bredder, så de kan tilpasses de fleste huse. Zink og aluzink er ligeledes et yderst stærkt materiale, som holder sig pænt i mange år, og de kan også fint holde til at støtte en stige, når de skal renses. Prisen på produkter i zink og aluzink har igennem de senere år lagt sig i et leje, hvor de fleste kan være med. Levetiden på produkter i aluzink eller ren zink er typisk op til 25 år.

Fordele ved opsætning af galvaniserede ståltagrender

Hvis du vælger galvaniserede ståltagrender får du ligeledes er yderst robust og holdbart produkt, som sjældent får hverken ridser eller buler. Dette betyder også, at du ligesom med zink og aluzink, roligt kan støtte stigen på tagrenden, når du skal op og rense den.

Produkter i galvaniseret stål får med tiden en flot patina i form af et flot mat udseende.

Levetiden på produkter i galvaniseret stål er typisk et sted mellem 10-25 år alt efter hvilken kvalitet du vælger.

Læs nedenfor om fordelene ved nye kobbertagrender

Kobbertagrender er de dyreste tagrender, men de tilfører også huset et utroligt flot og eksklusivt look. Typisk benyttes kobbertagrender ved store liebhavervillaer, men vi har også monteret kobbertagrender på mere almindelige parcelhuse på Fyn.

Kobbertagrender ældes med ynde, og får med tiden en meget flot grønlig ir-farve. Kobbertagrender er også meget robuste, og de holder typisk også til havgus og saltvandståger, hvilket gør dem ideelle til montering ved sommerhuse og huse nær havet.

Levetiden på kobbertagrender er typisk op til 25 år.

Nye PVC plasttagrender og fordele ved disse

PVC plasttagrender er typisk den mindre eksklusive tagrende, men opsættes dog stadig i stor stil i hele landet. Produkter i PVC (plast) tåler havgus og saltvandståger, ligesom de også kan opsættes på de fleste typer huse.

PVC produkter tåler meget lave temperaturer, og der forekommer sjældent frostsprængninger i plasttagrender.

Produkter i plast kan ligeledes også holde til hårde isdannelser og store tyngder af sne. Dette gør dem yderst optimale til snefyldte vintre.

Levetiden på PVC plasttagrender er også op til 25 år.

Kontakt AM Totalbyg Ringe ApS på Fyn om opsætning af nye tagrender

Hvis du ønsker at høre mere om de forskellige materialer, eller hvis du ønsker et godt tilbud, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 40 45 37 88 eller på tlf. 24 41 71 53. Du kan naturligvis også skrive os en mail på vores kontaktformular her.

Hvis du vil se billeder af nogle af vores mange tidligere projekter, kan du se vores galleri her.

Vi arbejder med tagrender på hele Fyn bl.a. i Odense og Ringe

AM Totalbyg Ringe ApS har mange års erfaring. Vi bestræber os altid på at yde den bedste og korrekte rådgivning.

Kontaktoplysninger

AM Totalbyg Ringe ApS

Langagergyden 18, 5792 Årslev, Fyn

​Telefon:​ 40 45 37 88 / 24 41 71 53

E-mail: amtotalbyg@gmail.com