Billig hulmursisolering med glasuld i Odense, Ringe og Fyn

Kan du mærke på dine vægge indvendigt, at de bliver kolde i vintermånederne? Vil du gerne spare penge på varmeregningen med en effektiv hulmursisolering? AM Totalbyg Ringe ApS er beliggende på Sydfyn, og udfører hulmursisolering med glasuld og papiruld for både private og erhverv på hele Fyn. Vi har bl.a. udført mange projekter med hulmursisolering i Odense, Ringe og Faaborg.

Spar mange penge med en effektiv og billig hulmursisolering

Der er mange fordele ved at få udført hulmursisolering af boligen. Hvis din hulmur er helt tom, vil du meget hurtigt kunne se store besparelser på op imod flere tusinde kroner årligt på varmeregningen. Derudover vil du også i mange tilfælde vil kunne opnå et væsentligt bedre indeklima. Nedenfor ses en liste over nogle af de største fordele ved en hulmursisolering.

  • Du vil du kunne undgå kolde vægge indvendigt
  • Du vil kunne holde temperaturen indvendigt på et konstant niveau
  • Risikoen for fugtskader, skimmelsvamp og kondens mindskes gevaldigt
  • Din boligs værdi stiger med en hulmursisolering
  • Du er medvirkende til at mindske udledningen af CO2 og er derved med til at passe på miljøet
  • Det giver en rigtig god lydisolering udefra
  • Der kan være mange tusinde kroner at spare årligt på varmeregningen

Billig pris på hulmursisolering på Fyn med Knauf glasuld​

​Prisen inkluderer naturligvis lukning af huller samt efterfølgende afsyring af murværket (ved farvet fuget tages et tillæg for dette).

Hulmursisolering med Knauf glasuld - Når vi benytter Knauf glasuld til hulmursisolering er det fordi, at det pakker sig meget tæt, og derved giver et minimum af kuldebroer i hulmuren.

Glasuld er et meget gammelt og anerkendt produkt, som har en utrolig høj isoleringsevne (lambda værdi) og som ydermere har en lav brandfare. Knauf glasuld er klassificeret i brandklassen A1 hvilket betyder, at det ikke er brandfarligt.

Kontakt AM Totalbyg Ringe ApS om hulmursisolering på Fyn

Hvis du ønsker at høre mere om vores arbejde, eller hvis du ønsker et godt tilbud, står vi naturligvis parat til at hjælpe dig. Vi giver altid en grundig rådgivning, så du får isoleret med det produkt der passer bedst til dit hus. Du kan klikke ind i vores galleri her, og se billeder fra vores mange forskellige projekter.

Du kan kontakte os på tlf. 40 45 37 88 eller på tlf. 24 41 71 53, og du kan selvfølgelig også skrive til os på vores kontaktformular her.

Vi udfører hulmursisolering i Odense, Ringe, Faaborg og resten af Fyn

AM Totalbyg Ringe ApS har mange års erfaring. Vi bestræber os altid på at yde den bedste og korrekte rådgivning.

Kontaktoplysninger

AM Totalbyg Ringe ApS

Langagergyden 18, 5792 Årslev, Fyn

​Telefon:​ 40 45 37 88 / 24 41 71 53

E-mail: amtotalbyg@gmail.com