Ring til os på telefon:

Michael Knudsen : 40 45 37 88

Anders Jørgensen : 24 41 71 53

Michael Knudsen i Ringe, DK på Houzz

Billig hulmursisolering med glasuld i Svendborg, Odense, Ringe, Fyn og Langeland

Kan du mærke på dine vægge indvendigt, at de bliver kolde i vintermånederne? Vil du gerne spare penge på varmeregningen med en effektiv hulmursisolering? AM Totalbyg Ringe ApS er beliggende nær Svendborg på Sydfyn, og udfører hulmursisolering med glasuld og papiruld for både private og erhverv på hele Fyn og Langeland.

Vi har bl.a. udført mange projekter med hulmursisolering i Odense, Svendborg, Ringe, Faaborg, Tåsinge og Rudkøbing.

Spar mange penge med en effektiv og billig hulmursisolering

Der er mange fordele ved at få udført hulmursisolering af boligen. Hvis din hulmur er helt tom, vil du meget hurtigt kunne se store besparelser på op imod flere tusinde kroner årligt på varmeregningen. Derudover vil du også i mange tilfælde vil kunne opnå et væsentligt bedre indeklima. Nedenfor ses en liste over nogle af de største fordele ved en hulmursisolering.

  • Du vil du kunne undgå kolde vægge indvendigt
  • Du vil kunne holde temperaturen indvendigt på et konstant niveau
  • Risikoen for fugtskader, skimmelsvamp og kondens mindskes gevaldigt
  • Din boligs værdi stiger med en hulmursisolering
  • Du er medvirkende til at mindske udledningen af CO2 og er derved med til at passe på miljøet
  • Det giver en rigtig god lydisolering udefra
  • Der kan være mange tusinde kroner at spare årligt på varmeregningen

Billig pris på hulmursisolering på Fyn med Knauf glasuld og papiruld

billige hulmursisolering priser

Prisen på hulmursisolering pr. m2 = 155,- (maksimum tykkelse på hulmuren = 190 mm). Prisen inkluderer naturligvis lukning af huller samt efterfølgende afsyring af murværket (ved farvet fuget tages et tillæg for dette).

Hulmursisolering med Knauf glasuld - Når vi benytter Knauf glasuld til hulmursisolering er det fordi, at det pakker sig meget tæt, og derved giver et minimum af kuldebroer i hulmuren.

Glasuld er et meget gammelt og anerkendt produkt, som har en utrolig høj isoleringsevne (lambda værdi) og som ydermere har en lav brandfare. Knauf glasuld er klassificeret i brandklassen A1 hvilket betyder, at det ikke er brandfarligt.

Hulmursisolering med papiruld / papirisolering – Vi tilbyder også hulmursisolering med papiruld. Papiruld har mange af de samme fordele som glasuld, og har dermed også en meget høj isoleringsværdi. Papiruld har ydermere en endnu bedre modstand mod flammer, hvilket ligeledes betyder, at det ikke er brandfarligt.

Kontakt AM Totalbyg Ringe ApS nær Svendborg om hulmursisolering på Fyn

Hvis du ønsker at høre mere om vores arbejde, eller hvis du ønsker et godt tilbud, står vi naturligvis parat til at hjælpe dig. Vi giver altid en grundig rådgivning, så du får isoleret med det produkt der passer bedst til dit hus. Du kan klikke ind i vores galleri her, og se billeder fra vores mange forskellige projekter.

Du kan kontakte os på tlf. 40 45 37 88 eller på tlf. 24 41 71 53, og du kan selvfølgelig også skrive til os på vores kontaktformular her.

Vi udfører hulmursisolering i Odense, Svendborg, Ringe, Faaborg, og resten af Fyn og Langeland

AM Totalbyg Ringe ApS

Rudmevej 32B

5750 Ringe​, Fyn

Tlf.: 40 45 37 88 / 24 41 71 53

E-mail: amtotalbyg@mail.dk 

CVR: 32275427