Havepavillon, udestue, overdækket terrasse og terrasseoverdækning på Fyn

Hos AM Totalbyg Ringe ApS hjælper vi gerne med at realisere dine drømme, hvis du ønsker en ny havepavillon eller overdækket terrasse. Vi har igennem årene opført utallige udestuer og pavilloner til haven, ligesom vi både har bygget og opgraderet mange store- såvel som små terrasser med overdækning.

Vi har mange års erfaring indenfor området, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har udført mange opgaver i Odense og Ringe samt mange andre steder på Fyn?

Kunne du tænke dig en overdækket terrasse / terrasseoverdækning?

Uanset om du i forvejen har en terrasse eller ej, er en terrasseoverdækning ofte en rigtig god investering. Ikke kun fordi du altid kan sidde i læ, når det regner – det er også dejligt at kunne skærme af for solen om sommeren.

Vi kan både hjælpe dig med at bygge en overdækket terrasse fra bunden eller opgradere den eksisterende med forskellige løsninger inden for terrasseoverdækning.

Få mere ud af haven med en havepavillon eller helårs udestue

Haven skal nydes, bruges og opleves hele året rundt, og hertil er en havepavillon eller helårs udestue et oplagt valg, der, ovenikøbet ofte kan øge din boligs værdi.

Vi har stor erfaring med at opføre havepavilloner og vinterstuer i træ og glas, og vi lytter altid til vores kunders ønsker og behov. Det er nemlig den eneste måde at sikre, at du får præcis den ude- eller vinterhavestue, du drømmer om.

Hvis du går med planer om netop dette i Odense eller et andet sted på Fyn, vil vi rigtig gerne høre fra dig. Vi holder til i Ringe på Midtfyn, og kan derfor hurtigt rykke ud, og give et uforpligtende prisoverslag på dit projekt.​

En udestue eller vinterhave er en meget populær tilbygning

Det er bestemt ikke uden grund, at udestuer og vinterhaver i disse år er blandt de meget populære tilbygninger hos danske boligejere. Det er ikke blot en investering, der giver mere glæde i hverdagen – det kan ofte også ses på salgsprisen den dag huset skal sælges. Mange købere lægger vægt på komfort og hygge, når de skal købe nyt hus, og det er netop det, denne form for tilbygning skaber. Et rum der giver mulighed for at nyde skiftet fra forår til sommer, og fra sommer til efterår og vinter.

Har du planer om at bygge til med en udestue eller vinterhavestue, står vi klar med gode råd, inspiration fra tidligere projekter samt professionel vejledning. Alt sammen i kombination med dygtige og professionelle håndværkere med hænderne skruet rigtigt på.

Specialister i udestuer i Odense og på Fyn - kontakt os for en god pris og et uforpligtende tilbud

Det er vanskeligt at give en pris pr. m2 ifm. opførelsen af en komplet udestue, da prisen afhænger af en lang række forhold, herunder valg af materialer som fx træ og glas, fundamentet og beliggenheden.

Vi vil dog meget gerne give dig et uforpligtende tilbud og en konkurrencedygtig pris på en billig udestue, hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Kontakt os på mail amtotalbyg@mail.dk eller telefon 40 45 37 88.​

AM Totalbyg Ringe ApS har mange års erfaring. Vi bestræber os altid på at yde den bedste og korrekte rådgivning.

Kontaktoplysninger

AM Totalbyg Ringe ApS

Langagergyden 18, 5792 Årslev, Fyn

​Telefon:​ 40 45 37 88 / 24 41 71 53

E-mail: amtotalbyg@gmail.com