Ring til os på telefon:

Michael Knudsen : 40 45 37 88

Anders Jørgensen : 24 41 71 53

Michael Knudsen i Ringe, DK på Houzz

Isolering af etageadskillelse - lyddæmpning af etageadskillelse​

Etageadskillelse med isolering giver lune gulve uden træk!

Glas/papiruldsisolering er ikke kun fordelagtig til hulmursisolering og loftisolering; der er også store gevinster at hente ved isolering af etageadskillelser.

Med en glas/papiruldsisolering af din etageadskillelse vil du både få lunere gulve, fjerne træk om fødderne og samtidig få en støjdæmpende effekt. I mange huse er kælderen ikke isoleret, hvilket betyder, at kulden trækker op igennem gulvet til stueplan. Med en isolering af etageadskillelsen mellem kælder og stueplan bliver stuegulvet lunere, og rumtemperaturen mere konstant.

Med en isolering af etageadskillelsen mellem stueplan og 1. sal, bliver 1. salens gulve lunere, og den træk, der kommer ind under 1. salens gulve fra skunkrummene, bremses. Samtidig giver isoleringen en støjdæmpende effekt, så lyde fra 1. salen minimeres på stueplan. I mange huse ligger børneværelserne på 1. salen, lige over stuen, så en isolering af etageadskillelsen mellem stueplan og 1. sal giver ikke kun mere ro i stuen, men også gulvet på 1. salen, hvor børnene ofte ligger og leger, bliver lunere og uden træk. Resultatet er altså en stærkt øget boligkomfort i såvel stue som på 1. sal.

Tilskud og tilskudsordninger

AM Totalbyg er konkurrencedygtig også på prisen. Med de tilskudsordninger, der findes i dag, har du desuden mulighed for at få tilskud til en isolering fra AM Totalbyg.

Tilskud til energibesparende forbedringer

Størstedelen af dine energiudgifter går til opvarmning af din bolig, og det er samtidig også her, den største miljøbelastning fra private finder sted. Med en papirisolering af etageadskillelserne i din bolig vil du opleve et nedsat varmeforbrug og en synlig besparelse på din varmeregning, da du mindsker kuldetræk fra enten en kold kælder eller fra skunken på 1. salen. Det er godt for dig og dit budget, men det kommer også miljø og klima til gode, at du sparer på energien. For at støtte en miljørigtig udvikling giver Fjernvarme Fyn tilskud til energibesparende forbedringer af din bolig.

AM Totalbyg samarbejder med Fjernvarme Fyn, og vi kan derfor tilbyde tilskud til den energibesparende isolering af etageadskillelse mellem uopvarmet kælder og stueplan. AM Totalbyg modregner tilskuddet allerede i tilbudet, så du slipper for bøvlet med udregningen af og ansøgningen om tilskuddet. Og da AM Totalbyg står for udlægget, skal du ikke gå og vente på tilskudspengene.

AM Totalbyg Ringe ApS

Rudmevej 32B

5750 Ringe​, Fyn

Tlf.: 40 45 37 88 / 24 41 71 53

E-mail: amtotalbyg@mail.dk 

CVR: 32275427