Få et flot nyt tag i Odense og på resten af Fyn

Er dit tag utæt, og kunne du godt bruge et flot nyt tag? Hos AM Totalbyg Ringe ApS på Fyn er vi eksperter i tagarbejde. Vi har igennem mere end 10 år arbejdet professionelt med både tagrenovering og nyt tag i Ringe, Odense og resten af Fyn.

Om vores arbejde med nyt tag i Odense og resten af Fyn

Opnå store fordele med et nyt tag - Der kan være rigtig mange fordele ved at få lagt nyt tag på huset. Udover den markante flotte ændring af husets helhed, kan du også opnå væsentlige energibesparelser, hvilket både medfører besparelser på varmeregningen og mindskning af CO2 udslippet i naturen. Årsagen hertil er, at man for blot 10-20 år siden ikke havde samme strenge krav til isoleringen som man har i dag. Hvis dit tag er fra 50’erne eller 60’erne eller endnu ældre, gik man ikke særlig meget op i isolering af husene, fordi olien dengang var så billig.

Udover besparelser på varmeregningen, kan du også opnå et bedre indeklima i huset pga. den forbedrede isolering.

Hos AM Totalbyg Ringe ApS på Sydfyn giver vi altid en grundig rådgivning til alle vores kunder både omkring valg af tagsten, isolering, kviste, vinduer til kvisten, skråvinduer og meget andet.

Vi viser også gerne billeder fra tidligere projekter som inspiration, så du kan se nogle af de mange forskellige løsninger der findes. Du kan også klikke ind i vores galleri her, og se billeder fra nogle tidligere projekter.

Kontakt AM Totalbyg Ringe ApS om nyt tag

Hvis du ønsker at høre mere om vores tagarbejde, eller hvis du ønsker at få beregnet en god og billig pris på dit projekt, er du altid velkommen til at kontakte enten Michael på tlf. 40 45 37 88 eller Anders på tlf. 24 41 71 53. Du kan også skrive en mail til os her.

Vi står klar til at hjælpe dig videre med dit projekt - hos os ender du med en flot og professionel løsning.

Vi har arbejdet med nyt tag i Odense, Ringe og mange andre steder på Fyn

AM Totalbyg Ringe ApS har mange års erfaring. Vi bestræber os altid på at yde den bedste og korrekte rådgivning.

Kontaktoplysninger

AM Totalbyg Ringe ApS

Langagergyden 18, 5792 Årslev, Fyn

​Telefon:​ 40 45 37 88 / 24 41 71 53

E-mail: amtotalbyg@gmail.com